Webshop – Det bæredygtige vinder hver gang.

Der popper webshops op, hver eneste dag!

Webshop er langt fra alle lige gode, og Google er heldigvis blevet bedre, til at sortere snot fra skæg. Men hvad gør man, når man er helt ny og ingen har hørt om dig?
Hvordan får man solgt, sine yderst fine kaninvest, når man drukner mellem alle de store etablerede webshops?

Svaret er simpelt, men kompliceret. Lad os starte med, at stille os selv et spørgsmål.
Hvorfor får sælgere en god løn? Fordi de fleste, ikke har list til at “sælge”. De krydser bare fingre for, at folk på magisk vis finder dem og spørg efter deres produkt.
Hvis det er din markedsførings strategi, så lad være med, at købe et lager af varer hjem. Du kommer aldrig af med dem på den måde.

Hvad gør en klog?

Først og fremmest, må du gøre dig klart, at alle dele af at være selvstændig, ikke er lige sjove. Lave moms regnskab eller pakke og sende, er måske ikke de ting du synes er sjovest. Men de skal lige som indkøb af varer, markedsføring og kundekontakt, passes.
De fleste, benytter denne fremgangsmåde: Indkøb af varer, fremstilling af hjemmeside, håbe og bede, forære lager væk, lukke webshop.. gå på arbejde 🙁 Trist men sandt.

Fremgangsmåden burde være: Markedsundersøgelse, hjemmeside, markedsføring, varerindkøb, salg, markedsføring, varerindkøb osv.

Webshop Markedsføring.

Om du er håndlæser eller modemogul, er underordnet. Hvis du vil have kunder, er du nød til, at markedsfører dit produkt. Det kan være ved, at få din hjemmeside på toppen af google index. Det kan være via facebook grupper, instagram eller lignende.
Du kan også betale dig, fra reklamer på Google eller Facebook. Det sidste er for nogen det bedste. På den måde kan du teste, om der er et marked, inden du bruger en formue.

En ting er sikkert, du er ikke den første, der drømmer om en webshop. Du er heller ikke den første, der må knokle for det.

LÆS OGSÅ: Network marketing og direkte salg.
LÆS OGSÅ: Omega 3 som kosttilskud.

webshop

Updated: marts 14, 2018 — 4:30 pm
DK Artikelkatalog © 2018 Frontier Theme