DK Artikelkatalog

Samling af DK artikler

Hvil i dig selv med selvhypnose

Med selvhypnose kan du opnå en indre ro i dig selv og opnå en personlig udvikling. Når du først går i gang med at lære omkring selvhypnose, vil du blive forundret over, hvor let det rent faktisk er mestre denne form for selvhypnose. Derudover vil det at mestre selvhypnose hjælpe dig med at gøre det meget letter med rigtig mange andre ting også. Derfor får man altså mange gode ting ud af at lære denne ene ting, som vil gøre din hverdag lettere og mere overskuelig, da der ikke er så mange ting, som kan komme til at påvirke dig.

Hvad er selvhypnose egentlig for noget?

Selvhypnose kan være det klassiske, som de fleste kender til, hvor du for eksempelvis lytter til en CD, som skal hjælpe dig med et rygestop eller vægttab. Mange af disse kan man købe alle vegne, og de fungere sikkert også for en god portion mennesker, dog skal man tage højde for, at man i virkeligheden ikke kan lave en selvhypnose, der vil virke for alle. Den skal være specielt egnet for dig.

Der er for eksempelvis mange der synes det er rigtig afslappende at køre op og ned i en elevator, men man kan jo på samme tid også finde utrolig mange personligheder, som har en dissideret angst for elevatorer og får klaustrofobi af det. Derfor kan man for eksempelvis ikke udnytte dette på alle – derfor kan man ikke masseproducerer en selvhypnose som vil virke på alle. Mange mennesker kan dog godt finde en, som virker på dem alligevel, da der netop er så mange af disse.

Hvordan skaber jeg min egen selvhypnose, som giver mig en personlig udvikling?

Hvis du gerne vil opnå en selvhypnose, som giver dig en længerevarende personlig udvikling, er du nødt til at fjerne de forhindringer, som sørger for, at du netop ikke kan opnå det. De skal fuldstændig elimineres. I stedet skal du i denne proces skabe nogle positive overbevisninger. Du skal altså skabe en selvhypnose, der er designet lige præcis til dig og det problem, du har. Den skal altså tage hånd om og tage stilling til din individualitet. Kun på den måde kan du opnå de ultimative resultater.

Du kan i virkeligheden lave din egen selvhypnose på helt egen hånd – det behøver du slet ikke en professionel til. Når du gør det selv, er du nemlig helt opmærksom på, hvad det i virkligheden er, der er dit problem. Det er det jo ingen som ved bedre end dig, så derfor er det bedst for de fleste mennesker, hvis de bare laver den selv. Man kan jo også lige påpege, at det i stor grad også er billigere. Med din egen personligt lavede selvhypnose vil du finde vejen til indre ro og orden.

Du bliver opmærksom på, hvad der er for hindringer, du oplever i din hverdag, som gør, at du ikke kan nå dine forskellige mål. Måske har du en rigtig dum tendens til at se sort på tingene, på grund af et eller andet bestemt. Det er på sådanne tidspunkter at selvhypnose kommer ind i billedet, da det gør dig opmærksom på, at dette problem rent faktisk findes.

Vi foreslår altså derfor at du allrede i dag går i gang med at hypnotisere dig selv en gang imellem, så du kan få øje på dine hverdags problemer, som i virkeligheden sætter en stopper for det gode liv, hvor du opnår alle de skønne mål, som du har sat dig. Det ville da i sandhed være ærgerligt, hvis du aldrig nogensinde blev for eksempel stor indehaver af biler, fordi der var noget, som hele tiden og altid gik dig på.

Updated: december 31, 2017 — 1:04 pm
DK Artikelkatalog © 2018 Frontier Theme