Network marketing og direkte salg.

Sådan kan din virksomhed bruge network marketing og direkte salg

Hvis man skal have en virksomhed til at fungere, så kræver det jo, at man sælger nogle produkter. Det er grundstenen i de fleste virksomheder, for hvis ikke der kommer penge i kassen med jævne mellemrum, ja så må den altid i stedet lukke, hvilket jo ikke er noget, som man ønsker.

Problemet er, at det ikke altid er lige nemt at få solgt nogle produkter, da det godt kan være svært at finde kunder. Der er jo mange måder at skaffe nogle kunder på, men måske har man ikke tiden, ressourcerne eller pengene eller måske fungerer det bare ikke, som man havde håbet.

Så er det tid til at prøve noget nyt. Så man måske igen kan få gang i virksomheden og opleve noget vækst. Der er to metoder, som ikke bliver brugt af så mange. Men som er en utrolig effektiv måde at få solgt nogle produkterne på. Det er langsomt ved at blive populært i Danmark, og har oplevet stor succes i udlandet. Hvor specielt USA har haft en stor vækst og modellen har modtaget rosende ord, fra sågar tidligere præsidenter.

Det er nemlig network marketing og direkte salg. Som er disse to metoder man kan bruge, hvis man gerne vil øge salget i sin virksomhed, så man kan få hjulene til at løbe rundt og vokse sin virksomhed.

Network marketing i din virksomhed

Hvis man skal forstå, hvordan network marketing kan gavne en virksomhed. Så skal man først forstå, hvad det egentlig drejer sig om. Det handler i bund og grund om, at man sælger sine produkter, i et bestemt netværk. Det kan være sit eget netværk eller i de fleste tilfælde, en sælgers netværk. Man ansætter altså sælgere, som kender en masse personer, hvorefter vedkommende vil forsøge at sælge til disse.

På den måde vil du også kunne udvide netværket og dine sælgere kan forsøge at lære nye mennesker at kende. Så man på den måde hele tiden kan sælge til nye mennesker. Hvis man f.eks. tilbyder en procentdel pr. salg til sælgeren. Så vil der også være stor motivation for, at man får solgt nogle flere produkter. På den måde kan øge omsætningen.

Network marketing er altså en rigtig god metode, hvis man har råd til at ansætte en sælger. Det er en metode, hvor der hurtigt kan komme nogle salg. Men hvor ulempen er, at man konstant skal udvide sit netværk og lære nye mennesker at kende.

Hvis man kommer de rigtige steder og kender de rigtige mennesker. Så er dette dog en smal sag og man vil ikke løbe tør for kunder inden for den nærmeste fremtid.

Direkte salg er en alternativ salgsmetode

En metode som ofte kommer i samme omgang som network marketing er det man kalder for direkte salg. Det betyder i bund og grund bare, at man ikke sælger til kunden gennem en butik eller gennem en shop på nettet. Men at man derimod møder kunden personligt og derigennem sælger til vedkommende.

Det gøres ofte, når det er meget dyre produkter og f.eks. køb af bil er også direkte salg. Kombinerer man det med network marketing, så sker det dog ofte i form af såkaldte homeparties eller arrangementer. Hvor der reklameres for et bestemt produkt og man kan få lov til at se nærmere på det.

Kombinationen af disse to har også tidligere, haft stor succes i Danmark. Selvom de færreste tænker over det, så har de fleste husstande nok et eller flere produkter. Som er solgt gennem network marketing og direkte salg. Så hvis du er ved at gå i stå, så kan det altså godt betale sig, at tilføje nye metoder.

Updated: maj 24, 2018 — 12:59 pm
DK Artikelkatalog © 2018 Frontier Theme