DK Artikelkatalog

Samling af DK artikler

iPhone 6s pris og iPhone 6s 16

iPhone 6s er den helt nye smartphone på markedet fra producenten, og den er blevet forbedret en del i forhold til den foregående. Når man først har denne smartphone i hånden, er det svært at ligge den fra sig igen, for der er så mange nye ting som man kan prøve og som er forbedret. Først og fremmest er det skærmen er der blevet fornyet, og her er det den helt nye 3D skærm som springer i øjnene. Med den nye 3D skærm betyder at man med et enkelt tryk på skærmen, kan meget mere end man har kunnet førhen, og denne funktion har været efterspurgt længe. Ud over dette kan den nye skærm også mærke hvor hårdt man trykker på skærmen, hvilket gør at man kan interagere bedre med ens smartphone, og dette sker både hurtigere og nemmere end førhen. Også på kamera siden har Iphone forbedret sig, så den nye Iphone 6s kommer med et 12 MP kamera og en opløsning på 1080p HD-video. En anden ting som de har forbedret og udviklet er live photos, hvilket er en helt ny måde at opleve sine billeder og dermed de oplevelser man har haft da man har taget billederne.

Iphone 6s pris

Prisen på en iPhone 6s varierer meget afhængig af hvor mange gigabyte man vil have den med, og om man køber den med eller uden abonnement. Hvis man kigger på prisen for en 16 gigabyte så varierer den meget i pris afhængig af om det er med eller uden abonnement, og om hvor man køber den. Et hurtigt kig på internettet så varierer prisen fra 5316 kr. til 7395 kr., og dette er uden abonnement. Så der kan være mange penge at hente afhængig af hvor man køber den, for nogle tager mere end hvad andre gør, og nogle gange kan det også være en fordel at købe den med abonnement. Forskellen er at man som regel betaler lidt ekstra penge i længden hvis man køber den med abonnement og ikke betaler den ud med det samme, for her skal man betale et beløb pr måned for den plus ens abonnement. Så hvis man har pengene til det, kan det være en fordel at købe den ud med det samme, så man kun skal betale for abonnement. Nogle gange kan man få disse smartphone billigt hos et mobilselskab, men det er med at holde øje med de forskellige selskaber og se hvad de har på tilbud.

Iphone 6s 16 GB

Iphone 6s fås i forskellige størrelser med hensyn til hvor meget plads der er på den, og den gængse er den med 16 GB, som også er den billigste er dem der er. De andre størrelser er 64 GB og 128 GB, og dem er der også mange der køber, men det handler også om hvad man skal bruge sin smartphone til, for hvis man ikke skal have en masse applikationer og andre ting på den, så er der ingen grund til at købe den helt store. Der er dog både fordele og ulemper ved alle tre størrelser, og man skal finde ud af hvilke behov man har for sin smartphone. Derudover fås den også i forskellige farver, og det er også en ting som man skal undersøge inden man vælger at købe en Iphone 6s. Nogle vil have den helt almindelige farve som er sort, andre vil gerne have den i guld så den bliver lidt mere anderledes end de andre, og prisen er stort set den samme. Hos nogle selskaber kan man ikke få alle farver, men det kan man undersøge på internettet så man er sikker på at man får den rigtige.

Updated: december 31, 2017 — 1:05 pm
DK Artikelkatalog © 2018 Frontier Theme